ДЕКАЛОГ НА ЕВРОПСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ

ДЕКАЛОГ НА ЕВРОПСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ

ВИДЕО

ВИДЕО

Една слика вреди илјада зборови, но едно видео вреди уште повеќе. Погледнете го видео материјалот подолу.

Една слика вреди илјада зборови, но едно видео вреди уште повеќе. Погледнете го видео материјалот подолу.

ЦЕЛИ

ЦЕЛИ

Прочитајте повеќе за нашите цели, нашата стратегија и резултатите кои планираме да ги постигнеме.

Прочитајте повеќе за нашите цели, нашата стратегија и резултатите кои планираме да ги постигнеме.

НАША ЦЕЛ

Мојата главна цел е да бидам претседател на Република Северна Македонија, кој е посветен на благосостојбата и достоинственото претставување на општеството. Сакам да воспоставам блиска врска и да бидам гласот што ги застапува и брани нивните интереси на највисокото ниво на државата

НАША
СТРАТЕГИЈА

За да се постигне оваа цел, потребно е унапредување на интеграцијата на земјата во Европската унија. Ќе работам посветено на зајакнување на меѓународниот дијалог и поттикнување на регионалната соработка за да се обезбеди мир и стабилност. Исто така ќе се фокусирам и на економскиот развој и подобрувањето на образовниот систем, обезбедувајќи секој граѓанин да има еднакви можности да напредува и да придонесува во општеството.

РЕЗУЛТАТИ

Резултатот што се надевам дека ќе го постигнам е една силна и просперитетна Северна Македонија, позната по нејзините напори за европска и атлантска интеграција. Сакам да создадам средина посветена на мирен соживот и дијалог меѓу заедниците. Со мојата посветеност за промена и подобрување на животот на граѓаните, целам кон обединето и фер општество за сите.

ПОДДРЖИ

ПОДДРЖИ

Поддржете ја кампањата на Бујар Османи со гласање подолу!

Поддржете ја кампањата на Бујар Османи со гласање подолу!

1.136
луѓе гласале досега!

АГЕНДА

АГЕНДА

Бидете во тек со сите активности во наредниот период.

Бидете во тек со сите активности во наредниот период.

11 АПРИЛ

Радовиш, Штип

12:00 – 18:00

12 АПРИЛ

Групчин, Добарце, Палатица, Требош, Желино, Тетово

11:00 – 19:30

13 АПРИЛ

Охрид, Преспа

11:00 – 19:30

14 АПРИЛ | долнени, крушево | 12:00 – 20:00

15 АПРИЛ | МАВРОВО, РОСТУШЕ, ДЕБАР | 12:00 – 20:00

16 АПРИЛ | СТРУГА | 11:00 – 20:00

17 АПРИЛ | гостивар | 11:00 – 20:00